Alles-in-1 ventilatie

Geniet van schone, frisse en gezonde lucht in huis. Het Alles-in-1 ventilatiepakket bevat alles om uw huidige ventilatie systeem 1 op 1 te updaten naar een energiezuinig en comfortabel ventilatie systeem.

 

Profiteer nu

Alles-in-1 pakket t.w.v. € 275,-

Huizen gebouwd na 1986 hebben een ventilatiesysteem. Het schoonmaken of vervangen van dit ventilatiesysteem wordt vaak vergeten. Door vuil en stof neemt de capaciteit van het systeem flink af. Het gevolg is dat er weinig wordt geventileerd en daardoor krijgt u een ongezond binnenklimaat.

 

Geniet van frisse lucht in huis

Door vuil en sotf neemt de capaciteit van het systeem flink af. Het gevolg is dat er weinig wordt geventileerd en daardoor krijgt u een ongezond binnenklimaat. Is uw ventilatie box ouder dan 10 jaar? Dan adviseren wij u deze te laten vervangen. Een nieuwe ventilatie box is bovendien voorzien van de nieuwste technieken en zeer energiezuinig.

 

Een nieuwe ventilatiebox gebruikt gelijkstroom. Oudere ventilatieboxen gebruiken wisselstroom. Door het gebruik van een nieuwe ventilatie box op gelijkstroom kunt u ruim € 60,- per jaar besparen op uw energierekening! 

  • Geen vochtig huis 
  • Bacteriën en schimmels krijgen geen vrij spel
  • Schoon en fris binnenklimaat
  • Energiebesparing

Inhoud pakket

Het alles-in-1 ventilatiepakket bestaat uit: 1x Itho Daalderop CVE eco fan ventilator box 325m3/h met eurostekker,  1x Itho Daalderop Draadloze zender RFT Wit voor de Itho CVE ventilator box en 4x Kunststof ventielen met klemveren met een diameter van 125mm. Inclusief montage.

 

Wanneer u nu een nieuwe CV-ketal aanschaf ontvangt u het alles-in-1 ventilatiepakket t.w.v. € 275,- geheel gratis. 

Meer weten over de CV-ketel actie?

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.