Bespaar op uw energierekening! 

Volta Limburg helpt u graag met verbeteringen aan uw huis zoals; zonnepanelen, een nieuwe CV-ketel, een warmtepomp of goede woningisolatie. Laat geen kansen liggen en zet nu de volgende stap naar een energiezuinig(er), duurzaam en comfortabel huis. 

 

Meer informatie

Besparen op de energierekening

Bijna de helft van onze energierekening bestaat uit kosten voor de verwarming. Hier valt dus nog veel op te besparen. Warm water om te douchen maakt zo’n 10 procent van onze energierekening uit. Alle elektrische apparaten en lampen in huis zorgen samen voor bijna 40 procent van uw energierekening. De vaste kosten voor uw aansluiting op het gasnet en elektriciteitsnet omvatten zo'n 5 procent van de energierekening (bron: Milieu Centraal).

 

Energiebesparen kan heel eenvoudig wanneer u weet waar u op moet letten. Door het aanbrengen goede woningisolatie blijft uw woning in de winter lekker warm en in de zomer aangenaam koel. Met zonnepanelen wekt u bijvoorbeeld uw eigen stroom op en met een hybride warmtepomp vervangt u een deel van uw verbruik van aardgas voor duurzame energie. 

  • Vervang uw VR-ketel voor een HR-ketel. Bespaar zo'n € 240,- per jaar
  • Isoleer uw muren, daarmee bespaart zo'n € 200,- per jaar
  • Vervang enkel glas door HR++ glas gas en bespaar € 240,- per jaar
  • Combineer uw HR-ketel met een hybride warmtepomp en bespaar € 190,- per jaar
  • Wek uw eigen eigen stroom op met zonnepanelen en bespaar € 460,- per jaar

*  Bron: Milieu Centraal. Berekend voor een tussenwoning van gemiddelde omvang van 3 bewoners en een HR-combiketel. De besparing hangt af van uw stookgedrag.  
 

Subsidie

Bovendien ontvangt u op veel duurzame producten nu ook subsidie. U kunt een nieuwe HR-ketel aangrijpen om een combinatie te maken met een zonneboiler of hybride warmtepomp. Hiermee vervangt u een deel van uw verbruik van aardgas door duurzame energie! Kijk op Subsidie woningisolatie voor landelijke regelingen of check Energiesubsidiewijzer voor subsidies in uw woonplaats.

 

PlusJeHuis: structurele energiebesparing

PlusJeHuis is één energieplan om uw huis structureel energiezuiniger te maken. Samen met u kijken we welke mogelijke maatregelen we kunnen treffen in uw huis om energie te besparen. We kunnen uw huis isoleren, zonnepanelen op het dak leggen of bijvoorbeeld een zonneboiler installeren.

 

Vraag vrijblijvend advies

Meer weten over de PlusJeHuis?

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil graag meer informatie over:
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten