Gratis onderhoudsbeurt bij een CV-ketel onderhoudsabonnement

 

Sluit direct een onderhoudsabonnement af en profiteer van onze actie.

Voorwaarden Winterdeals Service & Onderhoud

 1. Gratis CV-ketelonderhoudsbeurt t.w.v. € 99,-.
 2. Indien een klant zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketelonderhoudsbeurt.
 3. Voor aanvang van de CV-ketelonderhoudsbeurt wordt eerst met de klant besproken welk Service- & Onderhoudsabonnement er wordt afgesloten.
 4. De CV-ketelonderhoudsbeurt mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
 5. Tijdens de CV-onderhoudsbeurt wordt toestelgericht onderhoud uitgevoerd. De monteur beslist naar aanleiding van de gestelde criteria (van het toestelgerichte onderhoud) welke onderhoudsbeurt er uit wordt gevoerd.
 6. Bij open installaties of installaties met zuurstof doorlatende slang en bedrijfsmatige toepassingen alleen een Comfort abonnement.
 7. Bij een All-in abonnement wordt ook gekeken naar de staat van de randapparatuur. Bij ouderdom of slechte staat hiervan wordt het abonnement omgezet in een Comfort Plus abonnement. Bij een Agpo/Ferroli toestel is alleen een comfort abonnement mogelijk.
 8. Indien een CV-ketelonderhoudsbeurt langer dan 60 minuten duurt, (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud) dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
 9. Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketelonderhoudsbeurt worden altijd bij de klant in rekening gebracht.
 10. Wanneer het toestel niet in onderhoud wordt genomen door Volta Limburg (bijvoorbeeld een zeer slechte staat van het toestel) wordt er bij de klant de voorrijkosten in rekening gebracht.
 11.  Indien de klant aangeeft (voorafgaand, tijdens of na afloop van de CV-ketel onderhoudsbeurt) geen Service- & Onderhoudsabonnement te willen afsluiten, dan worden alle arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten in rekening gebracht.
 12. Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan wel voorrijkosten, uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening. Sluit u op dat moment een abonnement af, dan betaalt u geen voorrijkosten (met uitzondering van het weekend).
 13. Deze actie is alleen geldig als u kiest voor automatische incasso.
 14. Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement in de periode van 1 juli t/m 30 september 2019. 
 

Meer weten over onderhoud?

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.