Gratis instapcheck bij een CV-ketel onderhoudsabonnement

 

Sluit direct een onderhoudsabonnement af en profiteer van onze actie.

Voorwaarden gratis instapcheck Service & Onderhoud

Voor de start van het abonnement voor de CV/Combi ketel voeren wij een eerste inspectiebeurt uit. Bij die inspectie checken wij onder andere of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Uw en onze veiligheid staan per slot van rekening voorop. Mocht uit de eerste inspectiebeurt blijken dat er toch sprake is van achterstallig onderhoud, dan brengen we in overleg met u het toestel direct in goede staat. Omdat onze servicemonteur bij de eerste inspectie ook gelijk een onderhoudsbeurt uitvoert is het toestel na ons eerste bezoek meteen in topconditie! Voor de volledigheid wijzen wij erop dat de materiaalkosten apart in rekening worden gebracht, ongeacht de gekozen abonnementsvorm.
 

Gratis CV-ketel instapcheck t.w.v. € 50,-

  1. Tijdens de CV-ketel instapcheck wordt gecontroleerd of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Wanneer het toestel niet in onderhoud wordt genomen door Volta Limburg (CV-ketel opstelling voldoet niet aan de voorwaarde of het betreft een open toestel e.d.) worden de kosten van de instapcheck t.w.v. € 50,- doorberekend aan de klant.
  2. Wanneer het toestel in onderhoud kan worden genomen door Volta Limburg, voert onze servicemonteur direct een CV-ketel onderhoudsbeurt uit. Hiermee vervallen de kosten van € 50,- voor de instapcheck. 
  3. Voor aanvang van de CV-ketel onderhoudsbeurt wordt eerst met de klant besproken welk Service- & Onderhoudsabonnement er wordt afgesloten.
  4. De CV-ketel onderhoudsbeurt mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
  5. Indien een CV-ketel onderhoudsbeurt langer dan 60 minuten duurt (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud), dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd en materialeren voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
  6. Deze actie is alleen van toepassing op CV-ketels.
  7. Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement van de periode van 1 januari t/m 31 december 2020. 
 

Meer weten over onderhoud?

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten