Doe de bespaarquiz!

 

Hoeveel weet je over duurzaamheid en energiebesparing? Speel onze Watt is Waar Bespaarquiz en maak kans op een bespaarpakket!

 

Watt is Waar Bespaarquiz

Wat maakt een slimme meter precies zo slim? En wat hebben koeienwinden te maken met het klimaat? Volta Limburg heeft voor iedereen die meer wil weten over energiebesparing een speciale quiz ontworpen: de Watt is Waar Bespaarquiz. Laat ons zien hoeveel jij al weet van energiebesparing. Iedere 4 weken is er een nieuwe quiz en maak jij kans op een mooie prijs!

Hoe werkt het spel?

Laat ons jouw kennis over duurzaamheid zien! Van 19 februari t/m 31 december 2018 kun je op www.wattiswaarquiz.nl de Watt is Waar Bespaarquiz spelen. Terwijl de tijd in razendsnel tempo voorbij tikt, krijg je 10 vragen over energiebesparing. Per goed beantwoorde vraag kun je punten verdienen. Beantwoordt de vragen goed en zorg dat je de snelste bent. Je score wordt bijgehouden en de top 10 deelnemers is zichtbaar op onze site. Iedere 4 weken is er een nieuwe quiz en maken wij de winnaar bekend.

Wat kun je winnen?

Sta jij na 4 weken op de 1e plaats in de top 10? Dan win jij een duurzaamheidspakket van Volta Limburg. Vol met deze energiebesparingsproducten! 

  • Ecosavers koelkast thermometer
  • Ecosavers mini douchetimer 
  • EGLO G45 LED lamp 4W (30W) E27 warm wit
  • EGLO LED Lamp 5,5W (40W) E27 warm wit

Met dit pakket kun je eenvoudig zelf extra energie besparen. Voorkom dat je koelkast te koud staat, ga slimmer om met je douchetijd en gebruik zuinige LED-lampen die 15 keer langer meegaan dan een spaarlamp. 

 

Doe direct mee aan de Watt is Waar Bespaarquiz!

 

Speel de bespaarquiz

watt is waar bespaarquiz

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten