Profiteer van de najaarsactie

Begin meteen met besparen: tijdelijk 1 zonnepaneel gratis of een Bespaarbox t.w.v. €100,-!

 

Bekijk actie

1 zonnepaneel gratis of een bespaarbox

De herfst is een goede tijd om zonnepanelen aan te schaffen. Met zonnepanelen kunt u meteen flink besparen op uw energierekening en bent u klaar om, bij aanvang van de lente, meteen op volle toeren te gaan opwekken! Als u nu minimaal 8 zonnepanelen aanschaft bij Volta Solar mag u kiezen: 1 zonnepaneel helemaal gratis of een Bespaarbox t.w.v. €100,-*. Doe de Online Dakcheck en ontdek hoeveel u kunt verdienen met zonne-energie.

 

* De actie is geldig t/m 31 december 2019 . Bekijk de voorwaarden.

Doe de dakcheck

Weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en direct zien wat u kunt besparen? Vul vandaag nog de dakcheck in en profiteer van de tijdelijke najaarsactie! U ontvangt vrijblijvend op maat gemaakt advies van onze specialisten van Volta Solar!

 

Dakcheck

Over Volta Solar

Volta Solar is onderdeel van Volta Limburg één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf. Binnen de landelijke groep van 7 Service Partners van Essent fungeren wij als Centre of Expertise op het gebied van zonne-energie. Dat wil zeggen dat zij als kenniscentrum optreden en alles regelen van advies, inkoop en logistiek tot installatie, service en onderhoud van de zonne-energie installaties.

  • Ruime kennis en meer dan 10 jaar ervaring
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur
  • Uniek ServiceGarantPlan zonnepanelen
  • Eén schakel tussen fabriek en eindklant

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.