Een goed begin is het halve werk!

Profiteer nu t/m 31 augustus van onze zomeractie! Bij aanschaf van een zonnepanelen installatie ontvangt u één zonnepaneel helemaal gratis!

 

Profiteer nu!

Profiteer van de zomeractie

Wilt u de zomer ook goed beginnen? Als u nu zonnepanelen aanschaft bij Volta Limburg ontvangt u één zonnepaneel helemaal gratis*! En wist u dat u ook nog eens kunt profiteren van gunstige financieringsmogelijkheden én de btw over de gehele aanschaf en installatie terug kunt vragen?


Tegenwoordig wordt alles steeds maar duurder, waaronder stroom en gas. U wilt toch niet afhankelijk blijven van uw energieleverancier als u ook uw eigen, gratis energie kunt opwekken? Laat u vrijblijvend adviseren door onderstaande dakcheck in te vullen. Aan de hand van uw gegevens berekenen we precies hoeveel u nu te veel betaalt en wat u kunt gaan verdienen met zonnepanelen.

 

Wilt weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, doe dan de gratis dakcheck! Onze specialisten van Volta Solar berekenen met speciale software hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. U ontvangt gratis en vrijblijvend advies.

 

Doe de dakcheck

 

*Lees hier de actievoorwaarden

Vraag uw gratis huisbezoek aan

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen? Onze specialisten van Volta Solar komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 9:00 uur en 20:00 uur of op zaterdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Tijdens dit gratis huisbezoek beantwoorden zij al uw vragen en bekijken zij uw situatie. Aan de hand van uw jaarlijks verbruik, dakoppervlak en dakoriëntatie kunnen zij ter plekke berekenen welke en hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om genoeg energie op te wekken. Vul uw gegevens in via onderstaande button. Volta Solar neemt zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Vraag uw huisbezoek aan

 

Nog meer voordeel uit de zon met een zonneboiler

Als u uw dak gaat indelen, doe het dan in één keer goed! Met zonnepanelen en een zonneboiler maakt u 100% gebruik van zonne-energie. De collectoren van een zonneboiler hebben dezelfde afmetingen als een zonnepaneel en kunnen mooi geïntegreerd worden op uw dak. Met een zonneboiler kunt u tot wel 70% besparen op uw gasverbruik voor het verwarmen van tapwater en laag-temperatuur verwarming zoals vloerverwarming. Tevens krijgt u nu €250 korting als u uw zonnepanelensysteem combineert met een zonneboiler! Vraag snel gratis advies aan via de dakcheck!

Over Volta Solar

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Binnen de landelijke groep van 7 Service Partners van Essent fungeren wij als Centre of Expertise op het gebied van zonne-energie. Dat wil zeggen dat wij als kenniscentrum optreden en alles regelen van advies, inkoop en logistiek tot installatie, service en onderhoud van de zonne-energie installaties.

  • Ruime kennis en meer dan 10 jaar ervaring
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur
  • Uniek ServiceGarantPlan zonnepanelen
  • Eén schakel tussen fabriek en eindklant

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.