Tot € 100,- voordeel of een gratis slimme thermostaat bij een nieuwe CV-ketel

Profiteer van onze najaarsactie en ontvang bij de aanschaf of huur van een nieuwe CV-ketel een gratis slimme thermostaat t.w.v. € 199,- of een korting van € 100,-! Lees de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden voorjaar/zomeractie 2020 CV-ketel

Geldig t/m 30 september 2020

Actie 1: Een mobiele airco t.w.v. maximaal € 299,-

Actie 2: € 150,- contante korting


Dit is een actie van Volta Limburg. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:


Inhoud van de actie

 1. Bij aankoop (inclusief installatie) of huur van een actieketel bij Volta Limburg, ontvangt u gratis de Inventum AC901 mobiele airco ter waarde van €299,- of een korting van €150,-. De actie geldt uitsluitend voor de CV-ketelmerken die onderaan deze voorwaarden vermeld staan. Andere merken of modellen cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 2. De actie is geldig van 1 mei 2020 t/m 30 september 2020 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is geldig bij het kopen (inclusief installatie) of huur van een actieketel bij Volta Limburg, waarbij installatie uiterlijk 31 dagen na afloop van de actieperiode wordt uitgevoerd.
 4. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de deelnemer de ondertekende offerte uiterlijk op de laatste dag van de actieperiode bij Volta Limburg te hebben aangeleverd. Dat kan zowel digitaal als schriftelijk.
 5. Bij de keuze voor contante korting, wordt het bedrag van €150,- direct in de offerte verrekend. De contante korting kan niet meer bedragen dan de installatiekosten.
 6. Het recht op de airco vervalt wanneer de koop- of huurovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.
 7. Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. gevestigd in Arnhem, zorgt voor rechtstreekse verzending van de airco naar het adres waarop de CV-ketel wordt geïnstalleerd. Door deelname aan deze actie verklaart u ermee akkoord te zijn dat wij uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer delen met Inventum. Dat doen wij met inachtneming van de eisen die in de AVG-wetgeving worden genoemd.
 8. Levering van de mobiele airco vindt plaats binnen twintig dagen na plaatsing van de CV-ketel. Bij de levering van de mobiele airco is Volta Limburg afhankelijk van externe factoren. Volta Limburg kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties waarbij vertraging of afstel van levering het gevolg is van overmacht. Te denken valt aan leveringsproblemen die het gevolg zijn van de coronacrisis of een beperkte voorraad bij Inventum.
 9. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld.
 10. Op de levering en installatie van CV-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen of verhuur van toestellen van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn hier www.voltalimburg.nl/algemene-voorwaarden/ te vinden.
 11. Volta Limburg behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 12. Door deelname aan deze actie verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

Door deelname aan deze actie verklaar u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Actie CV-ketels

 • Alle Intergas modellen
 • Alle Nefit modellen

​Actie mobiele airco

 • Inventum AC901 t.w.v. € 299,-

De actie is geldig bij het huren of kopen (inclusief installatie) van een actieketel. Wilt u profiteren van de actie? Vul dan het formulier in.

 

Vragen over deze actie kunt u richten aan klantenservice@voltalimburg.nl

 

Direct profiteren van de actie?

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

 

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten