Ontvang nu een cadeau bij een nieuwe CV-ketel

CV kapot of storing?

Is uw CV-ketel kapot en werkt deze niet meer naar behoren? Dan wilt u dat zo snel mogelijk verholpen hebben uiteraard. Volta Limburg helpt u daar graag bij. 
Onze vakkundige monteurs kunnen een storing aan uw cv-ketel eenvoudig repareren.
 
Soms kan het echter juist voordeliger zijn om een cv-ketel te vervangen, omdat uw huidige ketel toch al zijn beste tijd heeft gehad en u door de lagere stookkosten van een nieuwe cv-ketel uw investering snel terugverdient.
 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel*

Wanneer u nu een nieuwe CV-ketel aanschaft heeft u de keuze uit diverse extra's. Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t.w.v. € 199,- of een Alles-1-in-ventilatiepakket t.w.v. € 275,- of een ATAG ONE slimme thermostaat t.w.v. € 199,-! Liever een contante korting? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe CV-ketel te kopen of huren.

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2018. Bekijk de voorwaarden.

 

Voordelen van een kapotte CV-ketel laten vervangen door Volta Limburg

Wanneer uw CV-ketel niet meer werkt, kan het zijn dat er een storing aanwezig is. Dit wil niet direct zeggen dat de CV-ketel kapot is. Wanneer uw CV-ketel toch kapot blijkt en u kiest voor Volta Limburg voor de vervanging van uw CV-ketel, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. U profiteert onder andere van het volgende:

  • Binnen 1 werkdag een nieuwe CV-ketel
  • Veilige en betrouwbare installatie
  • Altijd een unieke actie
 

CV-ketel kapot?

Vul uw gegevens in en één van onze adviseurs neemt direct contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

cv-ketel offerte

© 2017 Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.