Gratis slimme thermostaat of korting bij de huur van een CV-ketel

CV-ketel leasen bij Volta Limburg

wij adviseren CV-ketel huren 
 

Omdat het leasen van een CV-ketel niet in uw voordeel is, bieden wij deze dienst dan ook niet aan. Als u geen grote eenmalige investering wilt doen, adviseren wij het huren van een CV-ketel. 

 

Bij het huren van een CV-ketel heeft u het voordeel dat uw huurcontract overdraagbaar is. Een leasecontract is dat niet. Stel dat u gaat verhuizen, dan kunt u uw huurcontract overdragen aan de nieuwe bewoner. 

 

Bij een huurcontract heeft u de mogelijkheid om uw CV-ketel na afloop van de minimale looptijd over te nemen. U beslist dat pas op het moment zelf, zodat u kunt bepalen of uw CV-ketel nog naar behoren functioneert. Bij leasen is uw CV-ketel hoe dan ook uw eigendom na afloop van de leaseperiode. Dit lijkt voordelig, maar op dat moment is uw CV-ketel vaak aan vervanging toe.
 

Omdat u bij leasen eigenaar wordt van de CV-ketel na afloop van de leaseperiode, is het leasebedrag ook hoger (u kunt maandelijks op € 5,- extra rekenen).  Ook dat is één van de redenen dat wij u adviseren om een CV-ketel te huren in plaats van te leasen.

 

Voordelen CV-ketel huren

Indien u geen grote investering wilt doen voor de aanschaf van uw nieuwe CV-ketel, kunt u kiezen voor het huren van een CV-ketel.

  • U huurt al een CV-ketel vanaf € 24,- per maand. 
  • Indien u dat wenst adviseren wij welke CV-ketel het beste bij uw huishouden past.
  • U krijgt gratis regulier onderhoud aan uw CV-ketel voor een juiste en veilige werking.
  • U krijgt directe service bij alle storingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag. 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel*

Vervang nu uw CV-ketel. Wanneer u nu een nieuwe Remeha of Intergas CV-ketel aanschaft (incl. installatie) of huurt, heeft u bovendien de keuze uit diverse extra's. Zo kunt u kiezen voor:

  • Slimme thermostaat t.w.v. € 199,-
Liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe CV-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig t/m 31 december 2020. Bekijk de voorwaarden.

 

Meer weten over CV-ketel huren?

Vul uw gegevens in en ontvang direct informatie over CV-ketels huren.

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

 

cv-ketel offerte

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten