Gratis slimme thermostaat of korting bij CV-ketel vervanging

 

Vraag informatie aan

Veilig uw CV-ketel laten vervangen bij Volta Limburg

Is uw ketel al wat ouder? Dan doet u er verstandig aan uw HR-ketel, combiketel, verwarmingsketel of CV-ketel te vervangen. Door een ketel te vervangen kunt u namelijk veel energie en geld besparen. Het is daarnaast van belang dat de nieuwe ketel veilig wordt geinstalleerd om koolmonoxidegevaar te voorkomen. Hiervoor bent u bij Volta Limburg aan het juiste adres!

 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel*

Vervang nu uw CV-ketel. Wanneer u nu een nieuwe Remeha of Intergas CV-ketel aanschaft (incl. installatie) of huurt, heeft u bovendien de keuze uit diverse extra's. Zo kunt u kiezen voor:

  • Slimme thermostaat t.w.v. € 199,-
Liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe CV-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig t/m 31 december 2020. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Waarom CV-ketel vervangen vervangen?

Er zin verschillende redenen te bedenken om uw CV-ketel te vervangen. 

  • Doordat deze kapot is of niet meer goed fungeert.
  • Besparen op de stookkosten. Deze besparing kan olopen van 15% tot 20%. Dit komt doordat nieuwe ketels steeds efficiënter en energiezuiniger zijn. 
  • Zorgen voor een optimaal rendement. Er wordt gezorgd dat de hoeveelheid warm water evenveel is als uw gemiddelde verbruik. Dit zorgt voor een optimaal rendement en stookt u het zuinigst. 

Wanneer u kiest voor lagere stookkosten en een hoger rendement kan de CV-ketel het beste vervangen worden. Wanneer het buiten kouder wordt, zal de CV-ketel harder moeten werken. Dit is een bekend moment waarop oudere CV-ketels kapot gaan. Dit kunt u voor zijn door tijdig te bepalen of uw CV-ketel vervangen moet worden. Zo wordt vermeden dat u in de kou komt te zitten. 

 

CV-ketel vervangen?

Vul uw gegevens in en ontvang direct informatie in uw e-mail!

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

 

cv-ketel offerte

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten