Ontvang nu een cadeau bij CV-ketel vervanging

Veilig uw CV-ketel laten vervangen bij Volta Limburg

Is uw ketel al wat ouder? Dan doet u er verstandig aan uw HR-ketel, combiketel, verwarmingsketel of CV-ketel te vervangen. Door een ketel te vervangen kunt u namelijk veel energie en geld besparen. Het is daarnaast van belang dat de nieuwe ketel veilig wordt geinstalleerd om koolmonoxidegevaar te voorkomen. Hiervoor bent u bij Volta Limburg aan het juiste adres!

 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel*

Wanneer u nu een nieuwe CV-ketel aanschaft heeft u de keuze uit diverse extra's. Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t.w.v. € 199,- of een Alles-1-in-ventilatiepakket t.w.v. € 275,- of een ATAG ONE slimme thermostaat t.w.v. € 199,-! Liever een contante korting? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe CV-ketel te kopen of huren.

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2018. Bekijk de voorwaarden.

 

Waarom CV-ketel vervangen vervangen?

Er zin verschillende redenen te bedenken om uw CV-ketel te vervangen. 

  • Doordat deze kapot is of niet meer goed fungeert.
  • Besparen op de stookkosten. Deze besparing kan olopen van 15% tot 20%. Dit komt doordat nieuwe ketels steeds efficiënter en energiezuiniger zijn. 
  • Zorgen voor een optimaal rendement. Er wordt gezorgd dat de hoeveelheid warm water evenveel is als uw gemiddelde verbruik. Dit zorgt voor een optimaal rendement en stookt u het zuinigst. 

Wanneer u kiest voor lagere stookkosten en een hoger rendement kan de CV-ketel het beste vervangen worden. Wanneer het buiten kouder wordt, zal de CV-ketel harder moeten werken. Dit is een bekend moment waarop oudere CV-ketels kapot gaan. Dit kunt u voor zijn door tijdig te bepalen of uw CV-ketel vervangen moet worden. Zo wordt vermeden dat u in de kou komt te zitten. 

 

CV-ketel vervangen?

Vul uw gegevens in en ontvang direct informatie in uw e-mail!

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

cv-ketel offerte

© 2017 Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.