Direct inzicht in mogelijke besparing met het Energie Prestatie Advies

 

Een Energie Prestatie Advies (EPA) is een maatwerkadvies dat u inzicht geeft in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. Wij zijn een gecertificeerd adviseur voor het opstellen van een EPA. Een verbeterde energieprestatie resulteert in een aanmerkelijk lagere energierekening, meer comfort, lagere milieubelasting en een gezonder binnenklimaat.

Energie Prestatie Advies van Volta Limburg:

Lagere energiekosten, meer comfort en beter voor het milieu

Het Energie Prestatie Advies geeft een gedetailleerd inzicht in de energieprestatie van uw huis. Ook krijgt u inzicht in welke besparingsmogelijkheden specifiek voor uw huis aan te raden zijn. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om gericht te investeren in uw huis en tegelijk uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. U ontvangt een uitgebreid rapport voorzien van:

  1. Energiebesparende maatregelen
  2. Geschatte investeringskosten
  3. De terugverdientijd

Onze gecertificeerde productspecialist komt bij u thuis om de mogelijkheden van energiebesparing te inventariseren. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag, afhankelijk van onder meer het type woning en de aanwezigheid van bouwkundige tekeningen. De uitkomst van het onderzoek wordt vertaald in een Energielabel en een Energie Prestatie Advies.

 

Meer informatie aanvragen over het Energie Prestatie Advies?

Subsidie voor energiebesparende maatregelen

Sinds 15 september 2016 kunt u zo'n 20% subsidie krijgen als u 2 energiebesparende 
maatregelen tegelijk laat uitvoeren.

 

Milieu Centraal geeft meer uitleg over onder andere de voorwaarden voor deze subsidieregeling.

Tarieven energiebesparende diensten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het definitief maken van uw energielabel, maar ook voor advies over hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken.

 

EPA

Energiecertificaat: € 173,50*

 

Energiecertificaat en maatwerk advies: € 321,50 *

 

 

Energiecheck

Energiecheck voor particuliere woningeigenaren: € 96,50

 

 

 

 

Energielabel

Voorlopig energielabel definitief maken: € 48,25

 

Energielabel uitgegeven voor 1-1-2015 updaten: € 90,50

 

* Tarieven gelden voor woningen kleiner dan 600 m³. Bij het ontbreken van bouwkundige tekeningen wordt een toeslag van € 42,65 in rekening gebracht. Is uw woning groter dan 600 m³ of duurt de inspectie langer dan 2,5 uur, dan wordt het meerwerk in rekening gebracht tegen een tarief van € 70,- per uur. Voor een herziening van het energielabel, na het uitvoeren van maatregelen, berekenen we € 90,50. Als u de uitvoerende maatregelen door ons heeft laten uitvoeren berekenen wij dit bedrag niet door.

Verschil tussen het energielabel, de Energiecheck en het Energie Prestatie Advies

De mogelijkheid tot verbetering naar een ‘zuiniger’ energielabel wordt bij het reguliere energielabel beperkt weergegeven. Wanneer u uw huis energiezuiniger wilt laten maken, dan kunt u een Energiecheck doen (beknopt rapport, geen officieel certificaat) of een Energie Prestatie Advies (maatwerk) laten uitvoeren (uitgebreid rapport, officiële certificering, energielabel). Een Energie Prestatie Advies is een verdieping van het energielabel.

 

Wilt u meer weten over het Energie Prestatie Advies?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

Ontvang direct meer informatie per e-mail

Ontvang direct meer informatie per e-mail

Vul uw gegevens in en u ontvangt meteen meer informatie in uw mail.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten