Plus uw comfort en verlaag uw energieverbruik

De gemeente Gulpen-Wittem biedt haar inwoners de gelegenheid om deel te nemen aan PlusJeHuis Gulpen-Wittem. Wilt u uw huis verduurzamen en dus een hoger energielabel, door bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatie, dubbel- of driedubbelglas, zonnepanelen of een zonneboiler? Maar weet u niet hoe u dat moet organiseren of financieren? Dan is dit project de ideale oplossing voor u!

PlusJeHuis Gulpen-Wittem: de service voor huizenbezitters

Energiebesparingsproject van Gemeente Gulpen-Wittem

Volta Limburg heeft de aanbesteding als serviceprovider voor het energiebesparingsproject in het kader van de "Regionale Energie Alliantie" gewonnen. Het project richt zich op het ontzorgen van de particuliere woningeigenaren bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Burgers kunnen met geringe financiële mogelijkheden in staat worden gesteld te participeren in dit duurzaamheidsinitiatief en besparen persoonlijk op hun energiekosten.

Eén plan om uw huis energiezuiniger te maken

Volta Limburg helpt u besparen op uw energiekosten. Samen kijken we naar de maatregelen die u kunt treffen om uw huis energiezuiniger te maken en wat u daarmee kunt besparen op uw maandlasten. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin u kunt zien wat u per maatregel kunt besparen. Ook bespreken we de mogelijke subsidies en gunstige leningen. Hieronder ziet u de mogelijkheden op een rij voor een aangenamer huis:

  • Flink besparen met de hulp van de zon door zonnepanelen en een zonneboiler.
  • Koude voeten zijn verleden tijd met vloerisolatie. Ook zijn glas-, dak-, en spouwmuurisolatie mogelijke maatregelen.
  • Comfortabele warmte met een slimme thermostaat.
  • Ventilatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van schone lucht in uw huis.
  • Uw CV-installatie in balans brengen door het waterzijdig inregelen van uw radiatoren.

Bekijk hier onze brochure over PlusJeHuis Gulpen-Wittem.

Kom op 25 november naar de informatiebijeenkomst!

U bent van harte welkom op 25 november bij het Klooster Wittem, Wittemer Allee 32 in Wittem. De avond start om 19:00 uur. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over PlusJeHuis Gulpen-Wittem.

Meld u hier aan

 

Vraag direct informatie aan over PlusJeHuis Gulpen-Wittem


Wij vragen u onderstaande gegevens in te vullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen. Vervolgens kunnen wij op uw verzoek een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs in plannen.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil graag meer informatie over:
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

 

Vraag gratis online besparingsadvies PlusJeHuis Gulpen-Wittem aan

Vul in onderstaande wizard uw gegevens in en zie wat u kunt besparen. We nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.
* De uitkomsten zijn afkomsting van RVO Nederland en kunnen afwijken van uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs bepalen op basis van uw woonsituatie de maatregelen die u mogelijk kunt treffen en berekenen de te behalen besparingen. 

Een ogenblik geduld, aub.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het project? Ga dan naar de site van Gemeente Gulpen-Wittem voor nadere informatie.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.