Informatie- of verdiepingsavonden PlusJeHuis Maastricht

Gemeente Maastricht en Volta Limburg organiseren verschillende informatie- of verdiepingsavonden om burgers te informeren over PlusJeHuis Maastricht.
 

Informatieavond PlusJeHuis Maastricht 

U bent van harte uitgenodigd!

Als particuliere woningeigenaar en bewoner van een koophuis wilt u daarnaast uw huis het liefst zo energiezuinig mogelijk maken. Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken. Volta Limburg biedt een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking onder de naam PlusJeHuis. U krijgt uitleg over het project en de investering. Ook vragen over de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen, de verschillende mogelijkheden worden besproken. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over PlusJeHuis Maastricht. 

 

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 
18:45 uur: Inloop met ruimte voor vragen
19:00 uur: Opening door gemeente Maastricht
19:10 uur: Presentatie PlusJeHuis Maastricht
20:00 uur: Vragen en antwoorden
20:15 uur: Afsluiting

 

Zo bevestigd u uw komst
Wilt u uw komst bevestigen door onderstaand formulier in te vullen?
We zien u graag. 

Informatieavond Maastricht 5 februari 


U bent van harte welkom op 5 februari

Bent u inwoner van de wijk Pottenberg, Dousberg-Hazendans, Daalhof, Campagne of Wolder in Maastricht? U bent van harte welkom op 5 februari bij Buurtcentruum Daalhof - Atrium, Aureliushof 160 in Maastricht. Wij vertellen u dan alles wat u wilt weten over PlusJeHuis Maastricht. 


Meld u aan voor de info-avond op 5 februari 

Voornaam*
Achternaam*
Aantal personen*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Geef hier alvast uw vraag door
Eventuele opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.