Project Zorgeloos Zon

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen: een slimme investering! Volta Limburg is gestart met een grootschalig zonnepanelenproject voor bedrijven, woningeigenaren en verenigingen in de Provincie Limburg. Ontdek wat u kunt besparen met de dakcheck!

 

Gratis Dakcheck

Zonnepanelen van Volta Limburg

Wij zijn er voor heel Limburg! En met ruime kennis en ervaring als de servicepartner voor de gemeente Schinnen, Voerendaal, Heerlen, Kerkrade, Simpelveld, Landgraaf, Onderbanken, Brunssum, Eijsden-Margraten, Landgraaf, Maasgouw en Nuth, willen wij ook u graag zorgeloos laten profiteren van zonne-energie. Meer dan 10.000 tevreden klanten genieten nu al van een lagere energierekening!

 

Hoe werken zonnepanelen?

Ontdek wat u kunt besparen

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen, wat gemaakt is van een materiaal dat alleen stroom geleidt als er licht op valt. Zodra er licht op het paneel valt, ontstaat er een elektrische stroom. De omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom: dezelfde soort stroom als uit uw stopcontact komt. Deze stroom wordt opgeslagen, direct verbruikt of teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Teruggeleverde energie mag u in Nederland op een later moment weer kosteloos gebruiken. Deze regeling heet saldering.

 

> Meer weten over het project Zorgeloos Zonne-energie? Download de gratis folder 

Voordelen

  • Slimme investering met gegarandeerde opbrengst
  • Proactieve monitoring op afstand
  • Interessante combinatie met zonneboiler mogelijk
  • Aantrekkelijke financiering en btw-teruggave

Online dakcheck

Weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de Online Dakcheck en ontvang een persoonlijk, op maat gesneden advies. Gratis en 100% vrijblijvend.
 

Zoek mijn dak

 

Besparen met een zonneboiler

Met de zonneboiler kunt u uw water op een duurzame manier verwarmen met behulp van zonlicht en halveert u de hoeveelheid energie die u normaliter nodig heeft om tapwater te verwarmen. Het is in veel gevallen ook mogelijk om de ruimteverwarming deels aan te sluiten op de zonneboiler.

 

Subsidie op zonneboilers in 2017 fors verhoogd
Het is nu een goed moment om uw zonnepanelen te combineren met een zonneboiler voor warm water. Vanaf 2017 is de ISDE subsidie op zonneboilers tot 50% verhoogd. U kunt de zonneboiler in één keer meefinancieren in de Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Wij bieden een interessant totaalpakket met zonnepanelen en een zonneboiler in combinatie met een service en onderhoudsabonnement op uw CV-ketel.

Stimuleringslening Duurzaam Thuis

Bij de aanschaf van zonnepanelen en andere energiebesparende producten kunt u gebruik maken van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de Provincie Limburg. Met behulp van deze lening worden duurzame producten zoals zonnepanelen ook toegankelijk voor mensen die geen eigen spaargeld ter beschikking hebben of hun geld liever ergens anders aan uitgeven. Wanneer u over eigen spaargeld beschikt, kan deze lening toch interessant
voor u zijn. De maandelijkse aflossing is lager dan de besparing. Hierdoor begint u direct met besparen.

 

Wanneer u gebruik maakt van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis van de Provincie Limburg betaalt u gedurende de looptijd van de lening een maandelijkse aflossing en een relatief lage rente van 2%. Uw maandelijkse aflossing is hierbij kleiner dan de (energie)besparing, waardoor u vanaf de eerste maand financieel voordeel heeft. Wij begeleiden u in het aanvragen van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis bij de Provincie Limburg.

 

Voorwaarden:

  • Rente 2,0% bij enkel duurzaamheidsmaatregelen
  • Bij bedragen tot E 7.500, looptijd van 10 jaar
  • Bij bedragen boven E 7.500, looptijd van 15 jaar
  • Lening dient E 2.500 en maximaal E 25.000 te bedragen

 

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en zonneboilers?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal één van de Volta Solar adviseurs binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u opnemen.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?
Op de hoogte
U kunt Volta Solar ook bellen of mailen

U kunt Volta Solar ook bellen of mailen

Volta Solar is op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur te bereiken via 088 023 74 80 of via zonnepanelen@voltasolar.nl

Doe de online dakcheck

Doe de online dakcheck

Indien u meteen een zonnepanelen-offerte wilt ontvangen, kunt u de Online Dakcheck van Volta Solar doen.

© 2017 Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.