Hoe besteedt u uw vakantiegeld?

Door uw vakantiegeld slimmer te besteden, kunt u groots energie besparen. Zo profiteert u dus dubbel!

 

Lees meer

Het is weer bijna zover… Het vakantiegeld wordt op uw rekening gestort. Dit is natuurlijk altijd fijn met de zomervakantie in het vizier. Hoe besteedt u dit? Wanneer u dit niet besteedt aan een vakantie, zijn er ook andere mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is sparen. Dit levert tegenwoordig echter nog maar weinig op met een rente van minder dan 0,5%. Bovendien betaalt u in veel gevallen ook rond de 1% vermogensbelasting, waardoor dit u eigenlijk niks oplevert. Tijd om slim te investeren en op energie te besparen. Dit levert u namelijk meer op dan een spaarrekening!

 

Slim investeren in uw woning

Door nu slim te investeren in uw woning, profiteert u van vele voordelen. Allereerst kunt u genieten van een comfortabeler huis. In een goed geïsoleerde woning is het ’s zomers koel en ’s winters lekker warm. Een goed geïsoleerde woning verbruikt veel minder energie voor onder andere verwarming dan een slecht geïsoleerde woning. Het voordeel van woningisolatie is dan ook dat dit direct merkbaar is in comfort en op uw energierekening. Nu geld besteden aan energiebesparing, betekent dat u straks zeker geld over houdt, omdat u dan minder energiekosten hebt. Hoeveel geld u precies bespaart, ligt aan de investering, de terugverdientijd en de energieprijzen in de toekomst.

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen geniet u extra van de zon in eigen land. Wat is mooier dan te profiteren van gratis energie? Zonlicht is onuitputtelijk en duurzaam. Niet voor niets hebben vorig jaar ruim 100.000 huishoudens weer gekozen voor zonnepanelen. U bent niet of minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen en bespaart direct honderden euro's per jaar! Uw investering heeft u in ongeveer 8 jaar terugverdiend. Vanaf de installatie profiteert u maandelijks van een lagere energierekening. U profiteert dus direct! Wilt u weten of uw dak geschikt is, wat u kunt besparen en wat de terugverdientijd is? Doe dan de Gratis Dakcheck!

 

Lagere kosten, hetzelfde comfort met een warmtepomp

De warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om uw huis en het warm water in uw badkamer en keuken te verwarmen. De warmtepomp haalt warmte uit de omgeving en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Momenteel is de warmtepomp een van de meeste populaire duurzame oplossingen op het gebied van energiebesparende technieken en dus een uitstekende investering in het verduurzamen van uw energieverbruik. het energieverbruik is laag omdat er enkel elektrische stroom nodig is om de compressor aan te drijven. U bespaart met een warmtepomp jaarlijks honderden euro's op uw energierekening. Het beste rendement behaalt u natuurlijk in combinatie met zonnepanelen.

 

Meer informatie

Door te investeren in energiebesparende maatregelen, bespaart u dus honderden euro’s per jaar en het levert een veel hoger rendement op dan de spaarrekening. Op die manier kunt u uw vakantiegeld op de lange termijn verdubbelen. Wilt u meer weten over de bespaarmaatregelen die Volta Limburg u kan bieden? Klik dan hier en kijk hoe u op energie kunt besparen!

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.