Informatieavond PlusJeHuis Eijsden-Margraten

Gemeente Eijsden-Margraten en Volta Limburg organiseren verschillende informatieavonden om burgers te informeren over PlusJeHuis Eijsden-Margraten.
 

Online informatieavond PlusJeHuis 27 juni 

U bent van harte uitgenodigd!


Project met unieke lening van 1% met uw gemeente op energiebesparende maatregelen
Als particuliere woningeigenaar en bewoner van een koophuis wilt u daarnaast uw huis het liefst zo energiezuinig mogelijk maken. Maar er komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken. Volta Limburg biedt een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking onder de naam PlusJeHuis. U krijgt uitleg over het project, de investering en de unieke lening van uw gemeente. Ook vragen over de terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen, de verschillende mogelijkheden worden besproken. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over PlusJeHuis Eijsden-Margraten. 


Om u te informeren over het concept PlusJeHuis in samenwerking met de gemeente Eijsden-Margraten organiseren wij een aantal bijeenkomsten in de gemeente Eijsden-Margraten. Op woensdag 27 juni vindt de volgende informatie avond plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis van Eijsden-Margraten.  
 

Het programma van de informatie-avond ziet er als volgt uit: 
19:30 uur: Opening door gemeente Eijsden-Margraten
19:40 uur: Presentatie PlusJeHuis Eijsden-Margraten
20:15 uur: Vragen en antwoorden

20:30 uur: Afsluiting

 

Zo bevestigd u uw deelname

Wilt u uw komst bevestigen door onderstaand formulier in te vullen? 
We zien u graag op 27 juni aanstaande om 19:30 uur. 

 

Meld u aan voor de informatie-avond PlusJeHuis Eijsden-Margraten op 27 juni

Voornaam*
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Geef hier alvast uw vraag door
Eventuele opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

CV-ketel aanvraag

De nieuwsberichten rondom de verhoogde gas- en energieprijzen zorgen voor extra drukte. Snel geholpen? Vraag hier uw online offerte aan. 

Sluiten