Een duurzame woning binnen handbereik

Een duurzame woning binnen handbereik

Met het initiatief PlusJeHuis van Volta Limburg is een duurzame woning binnen handbereik.

Met relatief eenvoudige maatregelen helpt Volta Limburg haar klanten om het energieverbruik – en dus ook de energierekening – flink te verlagen. Koen BatinasGeurts uit Sittard heeft, samen met Volta Limburg, al de nodige maatregelen getroffen. Hij heeft zijn spouwmuur geïsoleerd, achttien zonnepanelen geplaatst, een zonneboiler geïnstalleerd en zijn dak goed geïsoleerd. Rick Buitenkamp, adviseur bij Volta Limburg, ondersteunde hem bij het maken van de keuzes. „Er is veel meer mogelijk dan mensen vaak denken,” zegt Buitenkamp.

 

Verantwoordelijkheid

Batinas-Geurts hecht bijzonder veel waarde aan duurzaamheid. „Mijn belangrijkste drijfveer is dat ik de aarde op een goede manier achter wil laten voor mijn twee kinderen,” zegt hij. „Ik voel wat dat betreft een grote verantwoordelijkheid en als ik op deze manier iets kan bijdragen aan de wereld dan voelt dat heel goed.” Maar ook financieel zijn de maatregelen die hij treft volgens hem bijzonder aantrekkelijk. „Als je je geld op de bank zet krijg je nauwelijks rente. Zonnepanelen leveren je een rendement op van zo’n zes procent per jaar. Dat krijg je nergens anders.”

 

Maatwerk

Dubbel glas, spouwmuurisolatie, een zuinigere CV-ketel, zonnepanelen en een warmtepomp; ze dragen allemaal bij aan een energiezuinigere woning. Maar veel mensen zien volgens Buitenkamp door de bomen het bos niet meer. „We nemen klanten echt bij de hand waarbij gefaseerde keuzes ook mogelijk zijn. We zoeken samen naar een goede balans tussen de investering en het rendement dat het oplevert. Het is maatwerk en het advies dat we uitbrengen is geheel vrijblijvend.” 

Benieuwd met welke maatregel u het meeste gaat besparen op de energierekening. Ga naar PlusJeHuis en doe de gratis scan.

 

Van links naar rechts: Rick Buitenkamp - Adviseur PlusJeHuis, Koen Batinas – Geurts uit Sittard PlusJeHuis klant Volta Limburg

Tekst: Chapeau Magazine, foto’s: Anne Jannes

Delen op social media
Anderen bekeken ook
Kan er een adviseur langskomen?
Kan er een adviseur langskomen?

Vraag van onze klanten 'Kan er een adviseur van Volta Limburg langskomen?'    

Is advies gratis?
Is advies gratis?

Vraag van onze klanten 'Is advies over producten en diensten van Volta Limburg gratis?'      

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

CV-ketel aanvraag

De nieuwsberichten rondom de verhoogde gas- en energieprijzen zorgen voor extra drukte. Snel geholpen? Vraag hier uw online offerte aan. 

Sluiten