spouwmuurisolatie

De voordelen van isoleren

Het isoleren van uw huis heeft verschillende voordelen. Goede isolatie zorgt er niet alleen voor dat de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten blijft, het is ook beter voor het milieu en zorgt voor vermindering van het energieverbruik.

 

Denkt u erover om uw woning te laten isoleren? We bespreken een aantal voordelen.

 

Tot 30% besparen op de energienota

Een goede woningisolatie houdt de warmte binnen. Dat betekent dat de verwarming minder vaak aan hoeft voor een lekker warme woning. Oftewel het huis is sneller warm én de temperatuur blijft constant. Isolatie gaat ook schimmel en vocht tegen, en in de zomer zorgt isolatie dat de warmte juist buiten blijft. Dan heb je een koele woning, dat is wel zo comfortabel wonen.

 

Investering snel terugverdiend

Is isoleren duur? Het verduurzamen van een woning is een investering, maar dit heeft u binnen enkele jaren terugverdiend door de honderden euro’s die u bespaart op de energienota. Daarnaast zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. U kunt ongeveer 30% van de kosten terugkrijgen als u twee of meerdere vormen van isolatie laat aanbrengen in uw woning.

 

De waarde van de woning stijgt

Een goede isolatie zorgt er ook voor dat de woning in waarde stijgt, omdat u een hoger energielabel ontvangt. Een ander voordeel een hoger energielabel: het huis wordt extra snel verkocht.

 

Verschillende vormen van isolatie

Het isoleren van een woning kan op verschillende manieren en brengt meerdere voordelen met zich mee. Uw energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort gaat omhoog. Een lager energieverbruik is ook nog eens goed voor het milieu! Houd er wel rekening mee dat een goed geïsoleerde woning ook vraagt om goede ventilatie.

 

Wilt u meer informatie over het isoleren van de woning? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen over het verduurzamen van uw woning te beantwoorden.

Delen op social media
Anderen bekeken ook
Kan er een adviseur langskomen?
Kan er een adviseur langskomen?

Vraag van onze klanten 'Kan er een adviseur van Volta Limburg langskomen?'    

Is advies gratis?
Is advies gratis?

Vraag van onze klanten 'Is advies over producten en diensten van Volta Limburg gratis?'      

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Spoedplaatsing?

Momenteel kunnen wij vanwege drukte geen spoedplaatsingen in behandeling nemen van personen die geen klant zijn van Volta Limburg. 

Sluiten