CV-ketel resetten

Als de CV-ketel niet meer goed functioneert, kan een reset het probleem verhelpen. Er zijn verschillende manieren om een ketel te resetten. We leggen uit hoe u dit zelf kunt doen.

 

Zelf de verwarmingsketel resetten

Bijna alle CV-ketels hebben een reset-knop. Deze vindt u op het bedieningspaneel aan de voorkant van de ketel. Op de reset-knop staat vaak een sterretje, een R of ‘reset’.

Het bedieningspaneel van een Remeha CV-ketel

 

Enkele fabrikanten hebben de knop verborgen achter een klepje. De reset kan verschillende kleuren hebben. U kunt de ketel als volgt resetten:

  • Houd de resetknop 5 seconden in
  • Start de ketel opnieuw op
  • Controleer of de CV-ketel weer aanslaat
  • Geen resultaat? Bel onze storingsdienst: 088 027 8888

 

Geen resetknop aanwezig

Als uw ketel geen resetknop heeft, of u kunt de optie niet vinden, haal dan de stroomstekker uit het stopcontact om de CV te resetten. Wacht ongeveer een minuut en steek de stekker weer in de stroom om het toestel te herstarten. Neem contact op met onze storingsdienst als uw CV-ketel een storing blijft geven.   

CV-ketel onderhoud

Om de CV-ketel goed te laten presteren, is het belangrijk dat om het jaar onderhoud aan uw ketel plaatsvindt. De CV-ketel wordt dan volledig nagekeken en waar nodig schoongemaakt. Zo gaat uw ketel langer mee en voorkomt u storingen.

 

Ja, ik wil een CV-onderhoudscontract

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Merk en type CV-ketel
Bouwjaar CV-ketel
Type contract*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

TF-signaal verdwijnt

Lees meer over het verdwijnen van het TF-signaal op 1 juli.

Sluiten