Het nieuwe thuis van de Volta Groep

Blijf op de hoogte van de status van onze nieuwbouwplannen: op deze pagina lees je alles over de laatste ontwikkelingen rond de bouw van ons nieuwe kantoor in Echt.

Het laatste nieuws over de nieuwbouw

Alle nieuwbouwplannen zijn goedgekeurd: de Volta Limburg Groep gaat een prachtig kantoor bouwen in Echt, dat het expertise- en kenniscentrum van Limburg op het gebied van duurzaamheid moet worden! Op het perceel van totaal 12.000 m2 komt onder andere een showroom, een ontwikkel-, test- en demonstratieruimte en een opleidingscentrum. De verwachte oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

 

De bouw gaat van start in januari 2023. Lees meer over de details van het gebouw of bekijk de timelapse om te zien hoe de bouw vordert. Zie jij je nieuwe werkplek al tevoorschijn komen?

Enkele details van de nieuwbouw:

  • 2.183 m2 kantoor + 4.107 m2 aan bedrijfshal
  • Een modern klassiek gebouwontwerp
  • Open structuur
  • Uitstraling van een technische en creatieve werkplaats
  • Volledige modulaire constructie
  • Gebruik van meerdere duurzame energiebronnen

Bekijk ook de timelapse: 

 

Nieuwbouwplannen in het nieuws

Op 16 juni 2022 zijn onze plannen wereldkundig gemaakt: in de Duurzaamheidsbijlage van De Limburger heeft een uitgebreid artikel gestaan over onze nieuwbouwplannen in Echt.

 

Heb je het artikel gemist? Hier kun je het teruglezen.

 

Diepte-interviews en WorkPlacementManagement onderzoek

In juni 2021 zijn er op alle locaties verschillende diepte-interviews gehouden over de wensen rondom het nieuwe pand. Daarnaast heeft een groot deel van alle medewerkers deelgenomen aan een WorkPlacementManagement onderzoek om in kaart te brengen waar behoefte aan is in ons nieuwe kantoor. De informatie is geanalyseerd en vormde de basis voor de indeling van het nieuwe gebouw. 

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Interesse in een warmtepomp?

Weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? Doe dan onze warmtepompcheck

Sluiten