Nieuws

U kunt hier al het nieuws rondom Volta Limburg en Volta Solar lezen. Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Volta Limburg, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief

Optimaal profiteren van zonne-energie

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Door de technische ontwikkelingen van de laatste decennia, wordt het mogelijk om de zon als onuitputtelijke energiebron te gebruiken.

  Lees meer

Besparen door regelmatig onderhoud

Wilt u extra geld besparen op onvoorziene kosten? Zorg er dan voor dat u uw ketel goed onderhoudt en op tijd een perioderieke onderhoudsbeurt inplant.

  Lees meer

Extra lening energiebesparing

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen of wilt u investeren in uw huidige woning? Dan heeft u de mogelijkheid om een extra lening af te sluiten voor energiebesparende maatregelen.

  Lees meer

Groene stroom, wat is het en wat kunt u betekenen?

Groene stroom, een onderwerp dat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit onze samenleving. Steeds vaker maken mensen gebruik van groene stroom en dat is natuurlijk heel goed. Maar hoe wordt groene stroom nu eigenlijk opgewekt?

  Lees meer

Volta Limburg en gemeente Stein tekenen samenwerkingsovereenkomst

De gemeente Stein start met een grootschalig zonnepanelenproject. Hiermee wil de gemeente 200 daken van zonnepanelen voorzien. Vandaag hebben Volta Limburg en de gemeente Stein de samenwerkingsovereenkomst getekend. 
Lees meer

Hoe besteedt u uw vakantiegeld?

Het is weer bijna zover… Het vakantiegeld wordt op uw rekening gestort. Dit is natuurlijk altijd fijn met de zomervakantie in het vizier. Hoe besteedt u uw vakantiegeld? Wanneer u het vakantiegeld niet besteedt aan een vakantie, zijn er ook andere mogelijkheden om gebruik te maken van uw vakantiegeld.

                                 Lees meer

Nauwelijks verandering energieverbruik 2017

In 2017 was het totale verbruik 3510 petajoule (PJ). Op basis van nieuwe cijfers meldt het CBS dat er in 2017 voor het eerst meer aardgas werd ingevoerd dan dat er uit de Nederlandse bodem gewonnen werd. Hierdoor steeg het aardgasverbruik met 55 PJ tot 1.299 PJ. 

                                     Lees meer

Moeten alle oude CV-ketels worden vervangen?

Vanaf 2021 moet de traditionele, puur op gas gestooke CV-ketel in de ban. Maar wat betekent dat concreet? Mag een kapotte ketel nog worden gerepareerd? Wij hebben een aantal scenario's voor u uitgewerkt. 

Lees meer

Ook Volta Limburg draagt bij aan stevige vermindering gasgebruik in Nederland.  

Gisteravond ondertekenden 15 energiebedrijven en milieuorganisaties, waaronder Essent, een manifest.
Lees meer

Volta Limburg wint Europese aanbesteding “Waterschapsbedrijf Limburg breed toepassen zonnepanelen”

Volta Limburg heeft de aanbesteding gewonnen voor de realisatie van grootschalige zonnepaneleninstallaties op 11 rioolwaterzuiveringsinstallaties en vrije terreinen van Waterschapsbedrijf Limburg.
                                     Lees meer

Volta Limburg breidt haar activiteiten uit naar België

Vanaf 1 februari 2018 bedient Volta Limburg onder de naam Volta Energycare de Belgische markt op het gebied van zonnepanelen. Het bedrijf levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen op de particuliere en zakelijke markt. 
Lees meer

Veiligheidswaarschuwing Nefit TopLine-serie

Gisteren verscheen er wederom een item in het nieuws waarbij Nefit consumenten attent maakt op een probleem met de brander

bij toestellen van het type Nefit TopLine-serie bouwjaar 2006 t/m 2009 ...
Lees meer

volta limburgEssent doet proef met slimme boilers

Energiebedrijf Essent en installatiebedrijf Volta Limburg starten een proef met slimme boilers die aanslaan bij grote productie van zon- en windenergie.

Lees meer

volta limburgNetbeheerders gaan beperkt aantal gasmeters vervangen

Het consumentenprogramma Kassa haalde in haar programma de problemen met de schroefdraad van de L&G 4.2 meters aan naar aanleiding van een door het AD gepubliceerd artikel.

Lees meer

volta limburgWintertijd

Dit weekend eindigt de zomertijd. De klokken gaan om 03.00 uur vannacht een uur achteruit. Het wordt weer een uurtje eerder donker en de temperatuur buiten neemt geleidelijk aan af. Een aantal aandachtspunten.

Lees meer

volta limburgNieuw samenwerkingsverband WoonGoed 2-Duizend en Volta Limburg

Woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend en Volta Limburg zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Volta Limburg is vanaf 1 oktober werkzaam als nieuwe onderhoudspartner van WoonGoed 2-Duizend.

Lees meer

volta limburgVolta Limburg begunstigde partij voor verduurzamen particuliere woningen in Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen

Via een openbare aanbesteding naar een serviceprovider op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking hebben de gemeenten Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen gekozen voor een samenwerking met Volta Limburg. 

                                  Lees meer

volta limburgVolta Limburg behaalt als enige bedrijf in Limburg BRL 6000-21 certificaat

Met het behalen van het certificaat voor BRL 6000-21 is Volta Limburg nu een van de weinige bedrijven in Nederland die warmtepompinstallaties met bodemwisselaar mogen ontwerpen, installeren en beheren

Lees meer

volta limburgGeen extra kosten vanaf 1 juli voor 0900-nummers

De klantenservice van Volta Limburg is per 1 juli 2017 bereikbaar tegen een normaal standaard telefonietarief. U betaalt dus geen extra kosten meer van € 0,45 cent per gesprek.

Lees meer

volta limburgLet op! De helft van de koolmonoxidemelders in Nederland is onveilig

In 2016 onderzocht de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) 29 verschillende koolmonoxide melders met een batterijvoeding. Ruim de helft van de 29 onderzochte CO-melders voldoen niet aan de veiligheidseisen.

Lees meer

volta limburgVolta Limburg wint Europees zonnepanelen project Gemeente Maasgouw

Volta Limburg heeft de aanbesteding als service provider zonnepanelen voor 380 huishoudens in de Gemeente Maasgouw gewonnen.

Lees meer

Volta Limburg stapt in de toekomst!

Volta Limburg is in Limburg in twintig jaar uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider met de verkoop en verhuur van cv-ketels, boilers, geisers en bijbehorende service en onderhoud. „Toch is het tijd voor een volgende stap,” zegt Business & Marketing Manager Maurice Benneker. 

                                     Lees meer 

Volta Limburg verrast 4 goede doelen in Limburg met een donatie!

Afgelopen maand heeft Volta Limburg in het kader van haar MVO-maand 4 goede doelen in Limburg verrast: De Kindervallei Valkenburg, Dierenbeschermingscentrum Limburg, Stichting Lob'Star en de Wensambulance Limburg.
Lees meer 

De Volta Limburg Classic komt eraan!

In het weekend van 1 en 2 april 2017 vindt het Volta Limburg Classic weekend opnieuw plaats. De Volta Limburg Classic wordt dit jaar op zaterdag 1 april voor de 44ste keer verreden. De toertocht wordt verreden op zondag 2 april 2017.
Lees meer 

Volta Limburg kiest voor CIVIL

Volta Limburg en CIVIL zijn een samenwerking aangegaan, voor een jaar,  waarin zij intensief gaan samenwerken in het opleiden van (toekomstige) medewerkers.

Lees meer 

Betrouwbaarheid energiemeters

Zijn de elektriciteitsmeters die netbeheerders installeren bij Nederlandse huishoudens betrouwbaar? Begin maart 2017 hebben verschillende media aandacht besteed aan het onderzoek dat de Universiteit Twente hiernaar heeft gedaan in 2015.

Lees meer 

Volta Limburg versterkt haar relatie met Woningstichting Meerssen

Volta Limburg verzorgt al meerdere jaren het dagelijkse onderhoud aan de cv- en warmwater installaties van Woningstichting Meerssen. Gedurende deze periode is de samenwerking tussen beide partijen verder geïntensiveerd.

Lees meer 

Volta Solar groeit en verhuist naar groter pand

Volta Solar gaat verhuizen! Door de aanhoudende groei van het bedrijf voldoen de huidige bedrijfspanden in Voerendaal niet meer. Vanaf 1 december 2016 is Volta Solar te vinden op de Eisterweg 6, gelegen ...

Lees meer

jts techniekVolta Limburg versterkt positie door overname JTS Energietechniek

Volta Limburg heeft met ingang van 1 Januari 2017 JTS Energietechniek uit Roermond overgenomen. De overname van de dienstverlener op het gebied van innovatieve energietechnieken past in de groeistrategie ...

Lees meer

Vakantie checker: simpele 'voor-je-vertrekt-naar-de-zon' tips

Eindelijk heerlijk op vakantie. Voordat je vertrekt moet er vaak nog een hoop gebeuren. Volta Limburg heeft een paar tips voor je op een rijtje gezet, zodat je zorgeloos naar de zon kunt vertrekken!

Lees meer

Gewonnen: groots Europees zonnepanelen project Parkstad

Volta Limburg heeft de aanbesteding als serviceprovider zonnepanelen voor 7.250 huishoudens in de Gemeente Parkstad gewonnen. Het project is het eerste uit het beleid- en uitvoeringsprogramma Parkstad ...

Lees meer

eco proOvername zon-PV bedrijf Eco Pro door Volta Limburg succesvol afgerond

Volta Limburg heeft met ingang van 1 maart 2016 zon-PV bedrijf Eco Pro overgenomen. De overname van de dienstverlener op het gebied van zonne-energie past in de groeistrategie van Volta Limburg als totaal-ontzorger ...

Lees meer

Servatius: onderhoud en installatie CV-ketels opnieuw aanbesteed

Servatius Wonen & Vastgoed heeft de installatie en het onderhoud van alle individuele CV-ketels opnieuw aanbesteed. De woningbouwcorporatie brengt het onderhoud en de vervanging van individuele CV-installaties ...

Lees meer

volta limburgGewonnen: Europees zonnepanelen project Gemeente Eijsden-Margraten

Volta Limburg heeft de aanbesteding als service provider zonnepanelen voor 300 huishoudens in de Gemeente Eijsden-Margraten gewonnen. 5 bedrijven schreven zich in voor deze aanbesteding. Na controle op ...

Lees meer

 

Nieuwsbrief van Volta Limburg

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Vul hieronder uw gegevens in.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mailadres*
Op de hoogte
U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017 Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.