Volta Limburg verrast 4 goede doelen in Limburg met een donatie!


Afgelopen maand heeft Volta Limburg in het kader van haar MVO-maand 4 goede doelen in Limburg verrast. De Kindervallei Valkenburg, Dierenbeschermingscentrum Limburg, Stichting Lob’Star en de Wensambulance Limburg hebben van Volta Limburg een financiële bijdrage ontvangen. De betreffende organisaties waren enorm blij en weten uiteraard een passende bestemming voor de bijdrage.

4 goede doelen in Limburg verrast met een donatie


Volta Limburg vindt het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen in haar werkgebied. Met haar sponsoring probeert Volta Limburg haar steentje bij te dragen aan een verbetering van zowel het leefcomfort als de leefomgeving. Vanwege deze reden heeft iedere medewerker bij Volta Limburg de beschikking gekregen over een eigen mvo-budget. Medewerkers van Volta Limburg hebben zelf de goede doelen aangedragen en hun bijdrage naar keuze kunnen inzetten.

 

De Kindervallei Valkenburg

De Kindervallei is een sprookjesachtig vakantiehuis voor kinderen met een beperking of langdurig zieke kinderen samen met hun familie. Klik hier voor meer info.


Dierenbeschermingscentrum Limburg
Dierenbeschermingscentrum Limburg verzorgt jaarlijks de opvang en (her)plaatsing van ongeveer 800 honden, 2400 katten en 70 overige huisdieren voor de regio Zuid. Klik hier voor meer info.

Stichting Lob’Star
De doelstelling van Stichting Lob'Star is het moreel en financieel ondersteunen van kinderen met kanker. Dit doen zij door jaarlijks een vakantieweek te organiseren voor de kinderen en hun gezin. Het doel van deze week is even de waan van alle dag vergeten, nieuwe energie opdoen en contact hebben met lotgenoten. Klik hier voor meer info.

Wensambulance Limburg – Wens in Beweging

Stichting WensAmbulance Limburg verzorgt en regelt met een speciale zorgambulance, kosteloos, het vervoer voor ernstig zieke mensen die een speciale wens hebben. Klik hier voor meer info.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.