Volta Limburg ondersteunt drie goede doelen in MVO-maand juni!

Afgelopen maand heeft Volta Limburg in het kader van haar MVO-maand 3 goede doelen in Limburg verrast. Stichting Villa PiP, Dierenopvang Savanah en de BeterBoek Laurentius Ziekenhuis Roermond hebben van Volta Limburg een financiële bijdrage ontvangen. De betreffende organisaties waren enorm blij en weten uiteraard een passende bestemming voor de bijdrage.

Volta Limburg vindt het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen in haar werkgebied. Met haar sponsoring probeert Volta Limburg haar steentje bij te dragen aan een verbetering van zowel het leefcomfort als de leefomgeving. Vanwege deze reden heeft iedere medewerker bij Volta Limburg de beschikking gekregen over een eigen mvo-budget. Medewerkers van Volta Limburg hebben zelf de goede doelen aangedragen en hun bijdrage naar keuze kunnen inzetten.

 

BeterBoek Laurentius Ziekenhuis Roermond

Met het BeterBoek worden kinderen op een heldere, plezierige en laagdrempelige manier geïnformeerd over hun verblijf in het ziekenhuis en stellen de artsen en medewerkers zich voor. Daarnaast geeft het boek ook algemene voorlichting over onder andere een opname in het ziekenhuis, een operatie, medicijnen en gezonde voeding.

 

Stichting Dierenopvang Savannah

Stichting Dierenopvang Savanah is een initiatief en jeugddroom van Marc en Peggy Housen uit Landgraaf. De stichting heeft ten doel om mishandelde, verwaarloosde, oude en afgedankte dieren te redden, op te vangen en te verzorgen. Samen met een vijftiental vrijwilligers geven zij de dieren een tweede kans.

 

Stichting Villa PiP

Stichting Villa PiP is een kleinschalige één op één dag- en logeeropvang voor kinderen met autisme en een verstandelijke beperking in Gulpen. Zij bieden de juiste intensieve begeleiding en een positieve benadering door een professioneel team om zichzelf op hun eigen niveau verder te ontwikkelen. Villa PiP creëert een veilige en vertrouwde leefomgeving waar deze kinderen een mooi en menswaardig bestaan mogen leiden.

 

 

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten