Safetycare: persoonlijke hulp in nood

Lees meer

Dagelijks overlijden gemiddeld negen 65-plussers aan de gevolgen van een val, omdat ze geen tijdige hulp in konden schakelen. Recent heeft Volta Limburg een nieuw product aan haar assortiment mogen toevoegen, Safetycare. Deze apparatuur zorgt voor veiligheid in de leef- en werkomgeving van de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving. Van ouderen die zelfstandig wonen tot jeugd die alleen onderweg is. Alle personen die zich veiliger voelen in bepaalde situaties met een hulpmiddel dat zij kunnen inschakelen indien hulp nodig is.

 

Werking

In geval van nood wordt snel hulp geboden. Door middel van één druk op de alarmknop wordt veiligheid, hulp en comfort geboden. De melding wordt gelijktijdig uitgestuurd naar maximaal vier hulpverleners. Dit kunnen zowel familieleden als begeleiders zijn, die in een noodsituatie kunnen helpen. Wanneer één van de hulpverleners reageert, kan hij of zij via de app een spreek- en luisterverbinding activeren. Verder kan de plaats waar de persoon die het alarm heeft afgegeven, bepaald worden.

 

Soorten abonnementen

Volta Limburg biedt twee soorten apparatuur in de vorm van verhuur aan. De Safetycare alarmzender zorgt 24/7 voor bescherming. De zender bevat een alarmknop en een knop om de alarmering te annuleren. Door middel van de ingebouwde microfoon en luidspreker, wordt spreken mogelijk. Ook kan de appratuur draadloos verbinden met bijvoorbeeld een rookmelder. De tweede optie is de Safetycare alarm app met drukker, voor een snelle alarmering en positiebepaling met de smartphone. Deze app is ook te combineren met een bluetooth druknop.

 

Safetycare randapparatuur

Bij het afsluiten van een Safetycare abonnement kunt u verschillende soorten randapparatuur aankopen. Hierbij kan gedacht worden aan een deuropener, rookmelder pols- of halszender of tafelalarm. Deze apparatuur kunt u vervolgens koppelen aan de Safetycare apparatuur om nog meer veiligheid te garanderen.

 

Meer informatie

Bent of kent u iemand, waarvoor de Safetycare apparatuur interessant kan zijn? Kijk voor meer informatie en de actuele prijzen op onze website. Ook kunt u per mail of telefoon contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer u nu een Safetycare Alarmzender abonnement afsluit, kunt u profiteren van een speciale aanbieding.

 

 

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.