Nieuw samenwerkingsverband WoonGoed 2-Duizend en Volta Limburg  

Deze week zijn woningcorporatie WoonGoed 2-Duizend en Volta Limburg een samenwerkingsverband aangegaan. Volta Limburg is vanaf 1 oktober werkzaam als nieuwe onderhoudspartner van WoonGoed 2-Duizend.

Nieuwe samenwerking tussen WoonGoed 2-Duizend en Volta Limburg 

Op 29 augustus werd op het kantoor van WoonGoed 2-Duizend in Reuver de overeenkomst getekend door Marcel Michiels, directeur van Volta Limburg en mevrouw Wiebes, directeur-bestuurder van WoonGoed 2-Duizend. Volta Limburg is vanaf 1 oktober werkzaam als nieuwe onderhoudspartner van WoonGoed 2-Duizend.
 

Onderhoudspartner voor diverse installaties

Wij zijn een ervaren partij die samenwerkt met meerdere woningcorporaties. Vanaf 1 oktober 2017 zullen wij het storingsonderhoud aan individuele CV-, MV-, WTW- en airco- installaties in de huurwoningen van de woningcorporatie op ons nemen.

Vanaf 2018 is Volta Limburg ook de onderhoudspartner voor het jaarlijks onderhoud aan deze installaties. Ook de eventuele vervanging van CV-installaties behoort dan tot onze werkzaamheden.


Verduurzaming is de toekomst

Samen streven Volta Limburg en WoonGoed 2-Duizend naar verduurzaming van de installaties, wat niet alleen het milieu, maar ook de huurders ten goede komt. Wij zorgen ervoor dat de huurders de beste service krijgen en kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

Meer weten over WoonGoed 2-Duizend? Kijk hier.  

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.