De Volta Limburg Classic komt eraan!


In het weekend van 1 en 2 april 2017 vindt het Volta Limburg Classic weekend plaats. De Volta Limburg Classic toertocht kwam tot stand vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic, die komend jaar op zaterdag 1 april voor de 44ste keer wordt verreden. De toertocht wordt verreden op zondag 2 april 2017.
 

Volta Limburg Classic Toertocht

 

Deelnemers aan de toertocht op zondag 2 april hebben de mogelijkheid om verschillende afstanden (85, 120 of 150km) door het prachtig Euregionaal fietslandschap te rijden. Niet alleen het Limburgse landschap wordt aangedaan, ook Wallonie en de Voerstreek zijn opgenomen. U kunt zich nu nog inschrijven om deel te nemen. Kijk voor meer informatie over de wedstrijd en inschrijven voor de toertocht op www.voltalimburgclassic.nl.
 
 

Maak kans op vrijkaarten! 


Volta Limburg geeft 4 x 2 vrijkaarten weg voor de Volta Limburg Classic toertocht op zondag 2 april. Geef antwoord op de onderstaande vragen, laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en maak kans om met 2 personen de Volta Limburg Classic toertocht te fietsen!

 

Voor het hoeveelste jaar wordt de Volta Limburg Classic dit jaar verreden? *
Wie was de winnaar van de Volta Limburg Classic wedstrijd in 2016?*
Volta Limburg Classic staat bekend als de zwaarste wielerklassieker van het voorjaar. Hoeveel beklimmingen telt de 85 km toertocht die aanstaande zondag 2 april wordt verreden?*
Mocht ik winnen, dan rijd ik de: *
Naam*
e-mail adres*
Telefoonnummer*

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.