Kies het onderhoud dat bij u past!

De kosten van CV-ketel onderhoud verschillen. Zo kunt u kiezen voor minimale en maximale zekerheid. We bieden verschillende passende onderhoudscontracten, afhankelijk van de leeftijd van uw ketel. Zo betaalt u nooit teveel!
 

Direct naar prijzen

 

Wat zijn de kosten van CV ketel onderhoud?

Onderhoudscontracten zijn er in alle vormen en maten. Volta Limburg biedt 4 verschillende abonnementsvormen aan: comfort basis, comfort, comfort all-in en comfort plus. De prijzen voor onderhoud op uw cv-ketel verschillen door de inhoud van de abonnementen. Kiest u bijvoorbeeld voor de comfort all-in variant dan zijn de voorrijkosten (ook bij storingen), uurloon en materiaalkosten tot € 275,- meegenomen. Dit abonnement is duurder dan het comfort basis abonnement waarbij u kiest voor basis zekerheid. In het basis abonnement dient u te betalen voor uurloon bij storingen en zijn de toestel- en materiaalkosten niet meegenomen. 

 

Heeft u net een nieuwe CV-ketel? Dan is de kans op storingen en defecten minder groot dan bij een CV-ketel van 5 jaar of ouder. Toch is een onderhoudscontract bij een nieuwe CV-ketel aan te raden. In de garantievoorwaarden staat vaak dat er tweejaarlijks onderhoud uitgevoerd moet worden door een erkende installateur voor u aanspraak kunt maken op de garantie. Lees dus altijd goed de voorwaarden wanneer u een nieuwe CV-ketel aanschaft.

U kunt ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt >

 

Prijzen onderhoud CV-ketel, CV-combiketel en andere toestellen

Onderstaande prijzen voor CV ketel onderhoud zijn gebaseerd op CV-combiketels. Bij een CV-combiktel zorgt uw CV-toestel voor verwarming en warm water. Heeft u een toestel dat alleen functioneert voor uw verwarming dan spreken we over een CV-ketel en gelden andere tarieven. Bekijk onze tarievenlijst voor de kosten voor CV-ketel onderhoud en andere toestellen zoals bad- en keukengeisers, gas- en zonneboilers, Warmte Terug Win-unit en mechanische ventilatie systemen.

 

Gratis CV-ketel Instapcheck*

Voorkomen is beter dan verkleumen. Sluit u vóór 31 maart 2021 een onderhoudscontract bij ons af, dan krijgt u een CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,- helemaal gratis. Dankzij deze gratis inspectiebeurt gaat u veilig de winter tegemoet! Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

Meer over de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2021. Bekijk de voorwaarden.

 

Bekijk onze prijzen voor onderhoud CV-combi ketels

Onze onderhoudscontracten bieden elk verschillende voordelen voor u. U sluit bij ons een contract af voor minimaal 24 maanden. U heeft de keuze uit periodiek onderhoud per 12- en 24 maanden. 

 

Comfort All-in**

€ 17,65 p/m

 

ACTIE: gratis instapcheck

 

Lees meer

Comfort Plus*

€ 16,10 p/m

 

ACTIE: gratis instapcheck

 

Lees meer

Comfort

€ 13,80 p/m

 

ACTIE: gratis instapcheck

 

Lees meer

Comfort Basis

€ 9,35 p/m
 

ACTIE: gratis instapcheck

 

Lees meer

 

Meer weten over onderhoud?

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten