Ja, ik kies voor Comfort

 

Comfort: voor alle leeftijden!

Een Comfort abonnement kunt u op alle leeftijden CV-ketels afsluiten. Met onderhoud op uw CV-ketel zorgt u ervoor dat uw ketel op zijn best blijft presteren: u voorkomt grote reparaties, zorgt voor een hoger rendement, langere levensduur en u bespaart energie. Bovendien verkleint u de kans op koolmonoxidevergiftiging.

 

Gratis CV-ketel Instapcheck*

Voorkomen is beter dan verkleumen. Sluit u vóór 31 december 2019 een onderhoudscontract bij ons af, dan krijgt u een CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,- helemaal gratis. Dankzij deze gratis inspectiebeurt gaat u veilig de winter tegemoet! Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

Meer over de actie

 

*De actie is geldig t/m 31 december 2019. Bekijk de voorwaarden.

 

Ja, ik kies voor Comfort

In een Comfort abonnement zijn periodiek onderhoud, verhelpen van storingen, voorrijkosten en uurloon voor zowel onderhoud als reperatie opgenomen. Profiteer nu van onze tijdelijke actie: een gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 99,-. 
 

Comfort All-in*

€ 16,45 p/m

 

Lees meer >

Comfort plus**

€ 14,95 p/m


Lees meer >

Comfort

€ 12,80 p/m

 

Afsluiten

Comfort Basis

€ 8,65 p/m

 

Lees meer >

* Comfort Plus alleen voor toestellen niet ouder dan 5 jaar
** Comfort All-in alleen voor toestellen niet ouder dan 5 jaar en installaties niet ouder dan 20 jaar
*** Jaarlijks onderhoud is tegen meerprijs van €3,45 per maand mogelijk

**** Per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak


Alle contracten bieden u periodiek onderhoud: 1 onderhoudsafspraak per 24 maanden. Tegen een meerprijs van € 3,45 per maand is ook jaarlijks onderhoud mogelijk. 

 

Bekijk voor de tarieven van CV-ketels, boilers, geisers en andere producten onze tarievenlijst. Lees ook onze algemene voorwaarden, zodat u op de hoogte bent van wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. We hebben daarnaast een voorbeeld van een onderhoudscontract voor u beschikbaar gesteld, zodat u deze ook alvast kunt inzien.

Werkzaamheden tijdens een periodieke onderhoudsbeurt

Als voorbeeld hebben we hieronder de minimale werkzaamheden opgesomd die inbegrepen zijn bij eenmalig onderhoud van uw toestel:

  1. Gehele toestel schoonmaken en controleren;
  2. Check op rendement van het toestel;
  3. Koolmonoxide-onderzoek (van levensbelang!);
  4. Vermogen afstellen op uw woning en wensen.
 

Ja, ik meld mij aan voor een Comfort contract 

Zodra wij uw gegevens ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op om de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. De monteur komt dan bij u langs, voert de eerste inspectie uit en tekent samen met u het contract. 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ja, ik meld mij aan voor een onderhoudsabonnement op:*
Bouwjaar ketel
Merk en type ketel
Gewenste ingangsdatum *
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.