Vraag nu de brochure CV-ketel kopen aan!

Het uitzoeken van een nieuwe CV-ketel is niet gemakkelijk, dat weten wij uit ervaring. Daarom hebben wij deze handige brochure samengesteld met verschillende tips bij het kopen van een CV-ketel. 

 

Vraag de folder aan

Een nieuwe CV-ketel te kopen? Vraag de gratis brochure aan!

Er is een groot aanbod aan CV-ketels. De aanschaf van een nieuw toestel lijkt lastig, dat weten wij uit ervaring. Om u op weg te helpen hebben wij een handige brochure opgesteld waarin u meer leest over de belangrijkste aandachtspunten. 

 

Stap voor stap leest u:

  • Over de verschillende soorten CV-ketels
  • Welke warmte- en tapcapaciteit uw nieuwe toestel nodig heeft
  • Waar u op moet letten op het gebied van prijs
  • Of u extra kunt besparen met een slimme thermostaat
 

De folder in uw mailbox!

De brochure met tips bij CV-ketel kopen is zo aangevraagd. Nadat u het formulier hebt ingevuld, ontvangt u de folder direct in uw mailbox. Mocht u tijdens het lezen vragen hebben of toch liever persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvend advies aan.

Naam*
E-mailadres*

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2022, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten