1.500 monteurs gezocht via nieuw platform de-energiemonteurs.nl 

Lees meer

1500 monteurs gezocht via nieuw platform de-energiemonteurs.nl

Steeds meer huiseigenaren en ondernemers willen minder energie verbruiken, of zelf hun energie opwekken. Ze willen geïsoleerde huizen, zonnepanelen, warmtepompen en dát willen wij ook!


1500 monteurs voor Essent en haar Servicepartners
Om aan de enorme vraag  te kunnen voldoen, zijn er de aankomende drie jaar 1.500 goede vakmensen nodig, waaronder monteurs die helpen Nederland te verduurzamen. Om dit te realiseren lanceren wij www.de-energiemonteurs.nl. Een landelijk platform, om te laten zien hoe leuk het is om bij de Servicepartners van Essent te werken en hoeveel mooie kansen dit biedt de komende jaren.


Monteurs voor duurzamer Nederland
Essent heeft als een van de grote installatiebedrijven van Nederland, samen met haar servicepartners waaronder Volta Limburg, een van de grootste netwerken van Nederland. Samen nemen wij leidende posities in op het gebied van isolatie en PV-installaties. Om een duurzame en energiezuinige toekomst voor iedereen mogelijk te kunnen, en te blijven, maken, is het noodzakelijk om ons team uit te breiden. Dit jaar het liefst met 500 nieuwe energiemonteurs met vijf verschillende expertises, waaronder isolatiemonteurs en monteurs zonnepanelen.
 

www.de-energiemonteur.nl

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden           |          Disclaimer 

CV-ketel aanvraag

De nieuwsberichten rondom de verhoogde gas- en energieprijzen zorgen voor extra drukte. Snel geholpen? Vraag hier uw online offerte aan. 

Sluiten