Advies over energiezuinig wonen in Landgraaf

Wilt u uw huis verduurzamen, maar twijfelt u over hoe u dat aan moet pakken of financieren? Neem gratis en vrijblijvend deel aan PlusJeHuis Landgraaf!

PlusJeHuis Landgraaf: de service voor huizenbezitters

Energiebesparingsproject voor inwoners van Landgraaf

PlusJeHuis Landgraaf richt zich op het ontzorgen van de particuliere woningeigenaren bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Inwoners kunnen met geringe financiële mogelijkheden in staat worden gesteld te participeren in dit duurzaamheidsinitiatief en besparen persoonlijk op hun energiekosten.

Eén plan om uw huis energiezuiniger te maken

Volta Limburg helpt u besparen op uw energiekosten. Samen kijken we naar de maatregelen die u kunt treffen om uw huis energiezuiniger te maken en wat u daarmee kunt besparen op uw maandlasten. U ontvangt een uitgebreid rapport waarin u kunt zien wat u per maatregel kunt besparen. Ook bespreken we de mogelijke subsidies en gunstige leningen. Hieronder ziet u de mogelijkheden op een rij voor een aangenamer huis:

  • Koude voeten zijn verleden tijd met vloerisolatie. Ook zijn glas-, dak-, en spouwmuurisolatie mogelijke maatregelen.
  • Comfortabele warmte met een slimme thermostaat.
  • Ventilatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van schone lucht in uw huis.
  • Uw CV-installatie in balans brengen door het waterzijdig inregelen van uw radiatoren.

Duurzaam Energie en Klimaatfonds Landgraaf van start 
Gemeente Landgraaf is gestart met de lening Duurzaam Energie en Klimaatfonds Langraaf. Als inwoner van Gemeente Landgraaf kunt u in aanmerking komen voor deze lening als u uw woning gaat verduurzamen met energiebesparende maatregelen. Zorg dat u er snel bij bent, er is beperkt budget beschikbaar.  
Lees meer over de lening van gemeente Landgraaf.
 

Zonnepanelen vallen niet onder de lening. Voor zonnepanelen in Gemeente Landgraaf kunt u terecht bij Zonnepanelenproject Parkstad.
Lees meer over Zonnepanelenproject Parkstad.

 

Vraag direct informatie aan over PlusJeHuis Landgraaf

Wij vragen u onderstaande gegevens in te vullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u opnemen. Vervolgens zullen wij een indien van toepassing vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze adviseurs in plannen.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil graag meer informatie over:
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

Vraag gratis online besparingsadvies PlusJeHuis Landgraaf aan

Vul in onderstaande wizard uw gegevens in en zie wat u kunt besparen. We nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

De uitkomsten zijn afkomsting van RVO Nederland en kunnen afwijken van uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs bepalen op basis van uw woonsituatie de maatregelen die u mogelijk kunt treffen en berekenen de te behalen besparingen.

 

Een ogenblik geduld, aub.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.