Zonnepanelen project Gemeente Heumen

Volta Limburg wint Europese aanbesteding:
Zonnepanelen project Gemeente Heumen

We hebben de aanbesteding als service provider zonnepanelen voor huishoudens in de Gemeente Heumen gewonnen.

Duurzame energie

Met het project beoogt de Gemeente Heumen het gebruik van zonne-energie bij haar inwoners te stimuleren. Burgers kunnen met geringe financiële mogelijkheden in staat worden gesteld te participeren in dit duurzaamheidsinitiatief en besparen persoonlijk op hun energiekosten.


Zij kunnen gedurende 15 jaar een vast bedrag aan de Gemeente ‘aflossen’. In ruil hiervoor wordt een zonnepanelen-installatie geplaatst, die de kosten op elektriciteitsverbruik ingrijpend reduceert, waardoor vanaf het eerste jaar al een financieel voordeel voor de deelnemer ontstaat. Na 15 jaar is de deelnemer vrij van aflossingen en profiteert hij maximaal van het financieel voordeel dat zonnepanelen opleveren.

Totale ontzorging

We zullen binnen het project als totaal ontzorgende service provider optreden; van ondersteunende adviseur, via projectbegeleiding, de financiële verwerking tot betrokken nazorg in samenwerking met erkend zonne-specialist Volta Solar. We regelen bijna alles. Een minimale inspanning vanuit de burger levert niet alleen besparing op energiekosten op, de woning wordt energiezuiniger en krijgt daardoor een beter energielabel, dus een belangrijke meerwaarde voor de bewoner.

Webinar 3 november

Volta Limburg organiseert in samenwerking met gemeente Heumen een webinar om u meer informatie te geven over het zonnepanelenproject Heumen.

U bent van harte uitgenodigd!

 

Aanmelden

Online dakcheck

Men kan op de website van Volta Solar de Online Dakcheck aanvragen om te kijken of het dak geschikt is. De burger ontvangt een vrijblijvende offerte en een contract van de eigen gemeente. Na akkoord worden de zonnepanelen zo snel mogelijk door Volta Solar op het dak geplaatst.

 

Doe de Online Dakcheck

 

< Terug naar zonne-energie

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Corona virus

Lees meer over de maatregelen die Volta Limburg heeft genomen tegen het Corona virus.

Sluiten