Volta Limburg Zakelijk

 

Volta Limburg heeft ruim 20 jaar ervaring in een groot aantal expertises en is de grootste werkgever op het gebied van leefcomfort oplossingen.

Letterlijk geworteld in het verzorgingsgebied en voortgekomen uit nauwe samenwerkingsverbanden tussen betrouwbare energiebedrijven en distributeurs, zijn wij de belangrijkste speler op het gebied van verwarming, warmwater en binnenklimaat in Limburg.

 

Deskundige en innovatieve oplossingen voor de zakelijke klant

Volta Limburg biedt u een ruim producten- en dienstenaanbod aan voor uw bedrijfspand. Alles wat wij doen staat in het teken om u te ontzorgen. Hiervoor zijn wij voortdurend opzoek naar het beste wat wij u kunnen bieden en daar zijn wij trots op.

Wij hebben inmiddels een groot aantal totaaloplossingen op maat mogen afleveren. Zo zijn wij bekend bij verschillende woningbouwcoöperaties voor het realiseren van installaties en hebben wij onze diensten bewezen bij grootschalige projecten voor de woningbouw.

 

Onze producten en diensten voor uw bedrijf:

Zonne-energie en installaties

Zonne-energie en installaties

Duurzame energieopwekking


 

Een duurzame en bewuste keuze

Persoonlijke aanpak

Volta Limburg is uitgegroeid tot een vooruitstrevend bedrijf dat bekend staat om haar persoonlijke aanpak. Zo krijgt u bij ons een eigen accountmanager. Hij is uw vraagbaak, probleemoplosser én adviseur.

 

Uitsluitend maatwerk

Wij leveren maatwerk verzorgd door onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs. Daarnaast beschikken wij over prestigieuze kwaliteitskeurmerken en vinden wij verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaamheid vanzelfsprekend. Volta Limburg is niet zomaar een keuze, maar een maatschappelijk verantwoorde keuze voor de toekomst van uw bedrijf.

Ervaringen op zakelijk gebied 

Wij hebben inmiddels al vele andere zakelijke klanten op deskundige wijze innovatieve oplossingen geboden op het gebied van leefcomfort door middel van ons breed producten- en dienstenaanbod. Een woningcorporatie, sportclub, school of midden- of klein bedrijf, het maakt niet uit. Wij helpen u verder. Niet voor niets voelt Volta Limburg altijd beter!
 

Een greep uit onze klantervaringen:

 

Sync. op weg naar een duurzame toekomst

Sync. op weg naar een duurzame toekomst

Dankzij een energiecheck heeft Sync. veel kunnen beparen op het gebied van energie en hebben zij de besparingskosten kunnen investeren in een beter werkcomfort.

Servatius onderhoud en vervanging CV bij 1 partij

Servatius onderhoud en vervanging CV bij 1 partij

Door deze overeenkomst wordt het CV-onderhoud van Servatius Wonen & Vastgoed geprofessionaliseerd en gaan kosten van hun eigen bedrijfsvoering omlaag.

Zaam Wonen kiest voor integrale aanpak

Zaam Wonen kiest voor integrale aanpak

Volta Limburg levert maatwerkadviezen voor woningverduurzaming aan Zaam Wonen waarbij het hele traject van begin tot eind wordt verzorgd.

 

Bekijk ook onze case studies van werkzaamheden in de opdracht van VvE's.

 

Vervanging verwarming en ventilatie

Vervanging verwarming en ventilatie

Voor 102 appartementen is in opdracht van de VvE de veiligheid verbetert en er zijn energiebesparende aanpassingen doorgevoerd.

Lees meer

Vervanging ventilatie en plaatsing nieuwe CV-ketels

Vervanging ventilatie en plaatsing nieuwe CV-ketels

Bij 53 woningen is voor de veiligheid het rookgaskanaal aangepast en het energieverbruik is door verduurzaming flink afgenomen.

Lees meer 

Zakelijk advies

Direct contact

Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 08:00 - 17:30 uur. Op zaterdag tussen 09:00 - 13:00 uur. Bel naar: 088 027 8888
(088-nummer: lokaal tarief)

Contactformulier

U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier. We nemen dan binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Wilt u meer weten over wat Volta Limburg zakelijk voor u kan betekenen?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil informatie over
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

 

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten