EnergieFitScan

Hoe energiefit is uw onderneming?
Bespaar tot wel 50% op uw energieverbruik met de EnergieFitScan van Volta Limburg.

 

Tot wel 50% energie besparen

Energie besparen is niet alleen gunstig voor het verlagen van uw energieverbruik en voor het duurzame imago van uw onderneming. Wij helpen u als ondernemer om de juiste bespaarmaatregelen te nemen. Een EnergieFitScan kost € 500,- euro. Speciaal voor partners van het SponsorElftal bieden wij de EnergieFitScan geheel kosteloos aan bij afname van een energiebesparende maatregel.

U bespaart al eenvoudig energie zonder daarvoor een grote investering te hoeven doen. Helemaal gratis of met een kleine investering behaalt u al resultaat dat u direct terug ziet op uw verbruik en dus aan het einde van het jaar ook op uw energierekening. Denk hierbij aan het kiezen voor led-verlichting in uw bedrijf, zonnepanelen op uw bedrijfspand, een verwarmingssysteem zoals de zoneregeling, waarbij u per ruimte verwarmt of een goed geïsoleerd pand dat niet alleen prettiger werkt maar ook flink bespaart op uw kosten voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. Volta Limburg zorgt voor totaalontzorging door middel van innovatieve oplossingen in de werkomgeving.
 

Werkwijze

Bij de uitvoering van een scan komt een specialist bij u langs op locatie, u ontvangt een overzichtelijk rapport met bespaarmaatregelen, de investeringen inclusief terugverdientijd en daarnaast wordt u een jaar lang ondersteund bij de uitvoering van deze maatregelen. Deze werkwijze is mogelijk aangezien Volta Limburg servicepartner is van Essent.

 

De actie is geldig tot en met 30 juni 2017.

 

Wilt u meer weten over de EnergieFitScan?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen.

 

Bedrijfsnaam*
Naam contactpersoon*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.

Volg ons op social media

Facebook Volta Limburg 

LinkedIn Volta Limburg

 

Sluiten