Volta Limburg Zakelijk

 

Als Servicepartner van Essent is warm en comfortabel wonen en werken onze missie. Haast letterlijk geworteld in het verzorgingsgebied en voortgekomen uit nauwe samenwerkingsverbanden tussen betrouwbare energiebedrijven en distributeurs, zijn wij de belangrijkste speler op het gebied van verwarming, warmwater en binnenklimaat.

 

Volta Limburg zakelijk:

Samen met Essent ook voor de zakelijke klant

We onderscheiden ons als een innovatieve serviceorganisatie die continu nieuwe producten en diensten ontwikkelt en introduceert. Externe Energie Exploitatie is daarvan een sprekend voorbeeld. Onze innovatiekracht blijkt ook uit ons streven om, naast leverancier van verwarming en warmwatervoorziening, uit te groeien tot een vertrouwde servicepartner voor het binnenklimaat in uw woning. Dat doen wij samen met Essent, hetgeen de soliditeit van onze organisatie onderstreept. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om snelle hulp te bieden bij een onverhoopte storing aan verwarming, warmwaterapparatuur of het binnenklimaat.

Netwerk

Met een sterk regionaal en provinciaal netwerk van gespecialiseerde adviseurs, installateurs en servicemonteurs bedienen wij onze klanten op hun wenken. Ongeacht of dat nu is voor het vervangen van een CV- of combiketel, (bad)geiser, (zonne)boiler in huur- of koopconstructie, of het op afstand bewaken van de energieprestaties van uw installatie: advies, plaatsing en service gebeuren met de grootste zorg en op maat.

Zakelijk advies

We adviseren onafhankelijk en objectief over warmtelevering en warmwatervoorziening voor uw woning of bedrijfspand. Naast particulieren behoren ook woningcorporaties, overheidsinstellingen, recreatieparken, vastgoedbeheerders en bedrijven tot onze klanten. Bij ons is de accountmanager uw contactpersoon en vast aanspreekpunt. Hij is uw vraagbaak, probleemoplosser én adviseur. Hij zorgt ervoor dat u een tevreden klant wordt, bent en blijft. Schroom dus niet om contact met hem op te nemen.

 

Direct contact

Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 08:00 - 19:00 uur. Op zaterdag tussen 09:00 - 13:00 uur. Bel naar: 088 027 8888
(088-nummer: lokaal tarief)

Contactformulier

U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier. We nemen dan binnen 3 werkdagen telefonisch contact met u op.

 

Wilt u meer weten over wat Volta Limburg zakelijk voor u kan betekenen?

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil informatie over
Heeft u nog opmerkingen?

Volta Limburg verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in onze privacy statement.

U kunt ons ook bellen of mailen

U kunt ons ook bellen of mailen

We zijn op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur, en op zaterdag van 09:00 - 13:00 uur, te bereiken via 088 027 8888, of via klantenservice@voltalimburg.nl.

(088-nummer: lokaal tarief)

© 2017, Volta Limburg.

Alle rechten voorbehouden.